Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat, de fapt, Ion Dichiseanu. A avut simptomele specifice infectării cu COVID-19!

 

Ion Dichiseanu a trecut prin momente cumplite! Celebrul actor a fost spitalizat timp de două săptămâni, perioadă în care totul părea a duce la un deznodământ tragic, însă din fericire „un miracol s-a întâmplat”, conform spuselor fiicei sale. Marea figură cinematografică a avut simptomele specifice infectării cu noul coronavirus, dar rezultatul testului a ieșit negativ. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat, de fapt?

Fiica lui Ion Dichiseanu a mărturisit că tatăl ei se simte mult mai bine acum, după ce a fost externat. Potrivit spuselor sale nu a fost vorba de o infecție cu noul coronavirus, ci a fost o infecție la plămâni cauzată de un bronhoscop infectat, care ulterior a declanșat o pneumonie severă bilaterală.

„La mulți tuturor sărbătoriților! Să auzim numai vești bune anul acesta! Tata e bine, pentru că e un miracol. I-am zis că e un fenomen, doar datorită lui Dumnezeu și medicilor. A fost externat luni și este acasă, e ascultător, e un băiat cuminte”, a spus Ioana Dichiseanu.

Fiica marelui actor a dezvăluit că a suferit un șoc în momentul în care a aflat că tatăl este este în stare gravă, iar atunci când avut prima conversație telefonică cu acesta, care se afla pe patul de spital, i-a transmis să fie puternic și să reziste pentru familie.

„Eu eram neom când am aflat. Când am început să vorbesc cu el la telefon i-am zis că trebuie să te faci bine, pentru că altfel tot Universul meu se prăbușește. Tu trebuie să vii acasă. El este un luptător. Are voință și iubește viața. Cred că avem de învățat de la el. A stat internat de pe data de 18 până pe 4 ianuarie, relativ puțin, pentru că medicii nu se așteptau să aibă o asemenea recuperare. Cine mi-a dat foaia de externare și mi-a spus că se întreabă din ce material e făcut de și-a revenit atât de repede”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest