Cu ce se ocupă Ionuț Cercel, după ce a fost nevoit să renunțe la cântat din cauza problemelor de sănătate: “Am succes”/ VIDEO

 

Interviu exclusiv cu familia Cercel! Ionut Cercel, de mic făcea furori cu muzica lui, iar piesele sale erau pe buzele a milioane de oameni, însă acum nu mai poate cânta. De ce nu mai poate continua artistul cu pasiunea sa, dar şi ce meserie are acum.

Ionuț Cercel este un nume cu greutate în industria muzicală românească, datorită hiturilor pe care le-a scos în urmă cu ani buni și care sunt fredonate și astăzi la toate petrecerile. Din păcate însă, din cauza unei probleme de sănăate, manelistului i-a fost interzis să cânte de cadrele medicale, astfel că a fost nevoit să se reprofileze. 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Ionuț Cercel a recunoscut că i-a fost greu să renunțe la cântat definitiv, din cauza diagonosticului crunt pe care l-a primit din partea medicilor.

”Am o perioadă de trei ani de zile în care nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun.”, spunea Ionuț Cercel la Acces Direct!

Dar pentru că muzica face parte din viața lui, Ionuț Cercel a dezvăluit că a devenit compozitor în industrie, atât pentru tatăl și fratele lui, cât și pentru alți colegi de breaslă.  

”Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes.”, a spus Ionuț Cercel în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest