Culiță Sterp a aruncat bomba, după despărțirea de Carmen de la Sălciua! Artistul, tată a doi copii?

 
+2 click pentru
galerie

Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Dar dacă pe plan profesional o duce extraordinar, pe plan amoros, nu poate fi vorba de același lucru! Sau este posibil să nu știm noi ceva? Interpretul a aruncat bomba la scurt timp, după despărțirea definitivă de Carmen de la Sălciua!

Imediat după ce Carmen de la Sălciua a dezvăluit că abia așteaptă să devină mămică, fiind curioasă de cum o va schimba noul rol, iată că acum și Culiță Sterp a dat un răspuns, destul de interpretabil, în aceeași direcție.

Întrebat de un admirator despre cum se vede peste cinci ani, intepretul de manele a mărturisit că alături de el sigur va avea o parteneră de viață, care îi va dărui doi copii. ”Cu o nevastă și cel puțin doi copii. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu”, a fost răspunsul lui Culiță Sterp.

Chiar dacă nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, după ce Culiță Sterp i-a dat block lui Carmen de la Sălciua, se pare că cei doi au dat răspunsuri similare la întrebările adresate de admiratori, având aproape aceleași planuri de viitor. Să fie o coincidență?

Ce a zis Carmen de la Sălciua despre rolul de mămică

”Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică...atunci când va fi să fie...îmi doresc o familie frumoasă și unită...iar copiii să fie doar sănătoși”, a fost replica artistei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest