Cum a aflat Andreea Bălan că George Burcea se droghează! Actorul a spus totul: „Şi-a însuşit de mai multe ori”

 

Scandalul dintre Andreea Bălan şi George Burcea capătă proporţii incredibile cu minut ce trece! După seria de dezvăluiri pe care le-a făcut artista în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre situaţia în care se află, la scurt timp, actorul a postat un mesaj kilometric în care a prezentat propria versiune de adevăr!

Printre detaliile incredibile pe care le-a scos la iveală George Burcea prin intermediul mesajului de pe Facebook, se află şi cum a aflat Andreea Bălan că acesta consuma substanţe interzise. Se pare că artista aştepta ca acesta să adoarmă, ca să îi poată lua telefonul şi să îi citească mesajele liniştită.

Pentru că nu a găsit toate piesele de puzzle în telefonul său, Andreea Bălan a început să întrebe în stânga şi în dreapta apropiaţii comuni, despre dependenţa de droguri pe care o are partenerul de viaţă.

"Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.", susţine el.

Andreea Bălan l-a dat pe mâna poliţiei

S-a vehiculat că George Burcea a fost prins drogat la volanul autoturismului său, după ce poliţia a stat pe urmele lui o bună perioadă de timp, dar iată că adevărul este cu totul şi cu totul altul. Actorul a dezvăluit că cea care „l-a turnat” a fost nimeni alta decât Andreea Bălan!

„Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”...asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.” este o parte din mesajul scris de George Burcea pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest