Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea fiicei sale: „Ziceam că e la spectacol și să o sune mai târziu”

 

Astăzi se împlinesc 15 ani de când Laura Stoica a trecut în neființă și a lăsat în urmă foarte multă durere și tristețe. Mama regretatei artiste a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, unde a dezvăluit cum a aflat că fiica ei a murit în cumplitul accidentul rutier.

Laura Stoica a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară! Vestea că a murit a picat ca o bombă pentru toți cei care o apreciau pentru talentul muzical, dar și pentru familia sa! Regretata cântăreață s-a stins din viață pe data de 9 martie 2006, într-un cumplit accident rutier, lângă Sinești.

Timpul a trecut, iar astăzi se împlinesc 15 ani de la moartea Laurei Stoica. Chiar și așa, mama ei încă își amintește perfect cum a aflat că fiica ei a decedat. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cea care i-a dat viață regretatei artiste a declarat că a fost sunată de numeroase persoane în seara fatidică, ce o întrebau ce face Laura, fără să îi spună nimic altceva.

Cea care a anunțat-o despre moartea Laurei a fost nora ei, stabilită în Anglia: „Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea.

Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu.”, a spus mama Laurei Stoica pentru Antena Stars.

Mama Laurei Stoica, mărturisiri dureroase la 15 ani de la moartea artistei

Elena Stoica a recunoscut că a existat o perioadă destul de lungă în care s-a întrebat cum s-a simțit fiica ei în ultimele clipe de viață, dar după ce a flat de la specialiști că nu a apucat să își dea seama de tragedie, din cauza impactului rapid care a avut loc, și-a găsit liniștea.

„Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci...”, a mai spus mama Laurei Stoica.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest