Cum a ajuns Carmen de la Sălciua să fie cu cel mai bun prieten al fostului soț: „A fost o punte. Am încercat să vindec o iubire cu o alta”/ VIDEO

 

Pentru prima dată, Carmen de la Sălciua a vorbit cu lux de amănunte despre infidelitațile fostului soț, dar și despre cum a ajuns să se refugieze în brațele celui mai bun prieten al artistului!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Acces Direct”, Carmen de la Sălciua a povestit pas cu pas cum a avut loc apropierea dintre ea și Cosmin, unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului partener de viață.

Potrivit spuselor sale, Cosmin a fost singura persoană care cunoștea situația complicată dintre ea și Culiță Sterp, astfel că atunci când artista a descoperit infidelitătile acestuia, i-a scris bărbatului pentru a o sfătui în ce direcție să meargă: dacă să divorțeze sau nu.

„Am început să vorbesc cu Cosmin, care era prietenul nostru comun și era singurul care știa dedesubturile dintre noi. Și mi-am zis că trebuie să vorbesc cu cineva. Pentru că nu îmi doream să divorțez și eram prinsă într-un labirint.

El credea oarecum că o să ne împăcăm, dar când am început să îi povestesc tot ce era în sufletul meu, atunci știu că și el a văzut că nu mai e cale de întoarcere. În momentul în care ești jos, în momentul în care un om vine și îți întinde o mână de ajutor, tu fiind vulnerabilă, la un moment dat...”, a spus Carmen de la Sălciua.

Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a ținut să adauge că deși sentimentele de dragoste pentru Culiță Sterp nu se risipiseră, a încercat să vindece durerea trădării pricinuită de fostul soț cu o nouă relație. O relația care nu a rezistat din cauza presiunii și tensiunilor mediatice care au existat.

„Nu cred că a profitat. Probabil că sentimentele mele pentru Culiță nu se terminaseră, dar atunci chiar am încercat să vindec o iubire cu o alta. Și el m-a ajutat. A fost un om care a stat acolo și a suportat toate jignirile oamenilor. Poate era mult mai greu dacă rămâneam singură.

Foarte repede am intrat într-o relație cu el, la 2-3 luni după divorțul de Culiță. Erau mesaje de consolare ce a găsit Culiță în telefon. Nu mai suntem împreună acum. A fost o presiune și din partea oamenilor și el fiind foarte tensionat, că s-a trezit într-un scandal mediatic. Și atunci au început și tensiunile între noi”, a mai spus interpreta de muzică de petrecere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest