Ce a spus Carmen de la Sălciua despre infidelitațile fostului soț: „Am căzut la pământ. L-am iubit mai mult decât a făcut-o el”

 

Carmen de la Sălciua și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre cea mai mare decepție amoroasă prin care a trecut. Artista a oferit detalii uluitoare despre infidelitățile fostului soț, cât și despre cum a făcut față durerii pricinuite de trădarea acestuia.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru „Acces Direct”, Carmen de la Sălciua a recunoscut că despărțirea de fostul soț a dus-o în pragul disperării, dat fiind că sentimentele de dragoste pe care le nutrea pentru acesta erau extrem de puternice.

„Nu știu dacă mai merită să vorbim despre adevăr. În momentul ăsta între noi s-a produs o ruptură definitivă. Nu mai pot să vorbesc de fostul soț la prezent, este un trecut și-mi doresc să rămână un trecut. L-am iubit foarte mult, poate mai mult decât m-am iubit pe mine. Din cauza asta am și căzut la pământ”, a spus Carmen de la Sălciua.

Artista de muzică de petrecere a mărturisit că decepția amoroasă a facut-o să se apropie mult mai mult de Dumnezeu și să se îndepărteze de oamenii toxici din viața ei: „Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos. Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Acces Direct de Weekend.

Ce a spus Carmen de la Sălciua despre infidelitațile fostului soț

Cât despre cum a descoperit infidelitățile fostului soț, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că a descoperit anumite mesaje scrise de alte femei, la care bărbatul a răspuns în același fără să țină cont de faptul că este căsătorit.

Totodată, artista a mărturisit că a trecut cu vederea peste „scăpările” fostului soț, însă în momentul în care s-a umplut paharul, și-a dorit divorțul de acesta.

„Am lăsat foarte multe de la mine și am iertat până la epuizare, pentru că mi-am dorit să-mi păstrez o căsnicie perfectă. Nu eram geloasă degeaba. Nu poți să fii geloasă dacă nu ai motive. Am avut motive. Primea mesaje și s-au întâmplat să fie și infidelități pe care le-am ascuns, dar acum nu-l mai judec. Probabil cea mai tristă perioadă din viața mea a trecut”, a mai spus Carmen de la Sălciua.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest