Mama lui Culiță Sterp a dat de pământ cu fetele operate, deși fosta noră, Carmen de la Sălciua, este tunată din cap până în picioare!

 

Mama lui Culiță Sterp este foc și pară pe domnișoarele operate și și-a exprimat sincer părerea despre fetele care nu au știut unde să se oprească și au exagerat cu intervențiile estetice. Oare și Carmen de la Sălciua a intrat în vizorul fostei soacre?

Mama lui Culiță Sterp a răbufnit și a spus tot ce i-a trecut prin cap despre fetele de plastic! Nu zice nimeni să nu fi frumoasă, însă mama artistului este de parere că unele fete trec mai des pragul clinicilor de înfrumusețare, decât cel al propriilor case!

“Getuța are părul ei... da’ poți să iei o fată din aia să o bagi în videoclip? Când mai mergi să filmezi ceva ca să văd altceva? Mie mi se pare că sunt toate la fel. Seamănă una cu alta. Să te sluțești ca clovnii” a spus mama lui Culiță Sterp în cadrul unui vlog.

Deși acum aruncă cu săgeți în fetele operate, se pare că în urmă cu ceva timp, mama lui Culiță Sterp nu părea prea deranjata de intervențiile estetice celei care îi călca pragul. Vorbim despre fosta noră, Carmen de la Sălciua, care a apelat și ea la medicul estetician de multe ori... de le-a uitat și numărul!

Acestea fiind spuse, să înțelegem că mama artistului avea o părere total diferită despre domnișoarele “modificate” de bisturiu sau nu și-a agreat niciodată nora? Hmmm!

“Se fac ca clovnii. Eu nu înțeleg ce e în capul lor” a completat mama artistului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest