Cum a comentat Irinel Columbeanu faptul că a ajuns la sapă de lemn: “Nu mi-e dor de viața aia”

 

Incredibil, dar adevărat! Irinel Columbeanu, omul a cărui avere era estimată, în urmă cu șapte ani, la 70 de milioane de euro, a ajuns la sapă de lemn! Stilul de viață al milionarului s-a schimbat dramatic, iar din proprietarul unei vile de lux din Izvorani, a devenit chiriașul unui apartament de două camere, dintr-un cartier mărginaș al Capitalei.

Și chiar dacă nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale, Irinel Columbeanu primește cu un optimism debordant turnura pe care a luat-o viața sa. În ciuda faptului că a fost executat silit, din cauza sumelor exorbitante de bani pe care le datora, fostul milionar în euro consideră că a câștigat ceva foarte important: pe sine.

“Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea, căci totul se află înauntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine.”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult de atât, fostul afacerist a mărturisit că nu a dus dorul nicio clipă vieții bazate pe lux și opulență de care se bucura în urmă cu câțiva ani: “Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit. Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Am mai avut perioade de asta, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este.”, a mai spus fostul afacerist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest