Cum a explicat Bianca Drăgușanu imaginile în care și-a pus viața în pericol din cauza lui Alex Bodi/ VIDEO

 

După ce Alex Bodi a scos la lumină imaginile care o ilustrează pe Bianca Drăgușanu în timp ce și-a pus viața în pericol, mergând pe jos, printre mașini, pe autostradă, blondina a explicat cum anume s-au desfășurat, de fapt, lucrurile!

Contactată de reporterii Spynews.ro, Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție legată de imaginile șocante care au fost publicate cu ea în presă. Materialul video a fost expus după ce Alex Bodi a anunțat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” că are câte o dovadă pentru fiecare acuzație adusă de fosta soție, însă nu își dorește să le scoată la lumină, ca scandalul dintre ei să nu capete proporții și mai mari de atât.

Cum a explicat Bianca Drăgușanu imaginile în care și-a pus viața în pericol din cauza lui Alex Bodi

Imaginile uluitoare cu Bianca Drăgușanu în timp ce mergea la pas pe autostradă au făcut înconjurul internetului, multă lume crezând că avea de gând să recurgă la un gest extrem din cauza lui Alex Bodi.

Se pare că adevărul este cu totul și cu totul altul potrivit spuselor sale! Bianca Drăgușanu a explicat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că filmarea a fost făcută în perioada în care ea și afaceristul aveau o relație. Blondina s-ar fi dus la Mediaș, iar atunci l-ar fi prins pe Bodi în timp ce vorbea cu Daria Radionova, femeia cu care vrea acum să se căsătorească.

Nervoasă din cale-afară pe gestul fostului soț, Drăgușanca a plecat înapoi spre București, alături de finul ei, cu mașina lui. Pe drum, blondina și afaceristul au purtat discuții aprinse, iar ulterior aceasta i-a blocat numărul de telefon pentru a încheia orice conversație cu el.

Dar pentru că lui Alex Bodi nu i-a plăcut să fie lăsat cu vorbele în vânt, a contactat-o pe Bianca Drăgușanu pe numărul finului ei, care o conduce în Capitală. Afaceristul a continuat să îi adreseze cuvinte grele divei, care i-a cerut rudei sale să închidă telefonul, însă pentru că s-a lovit de un refuz, a preferat să coboare din mașină și să meargă în fața acesteia, decât să mai audă jignirile pe care Bodi i le adresa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest