Cum a început relația amoroasă dintre Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin: “Avea iubită de șase ani când ne-am cunoscut”

 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România la momentul actual, astfel că mulți sunt cei care vor să afle cât mai multe detalii din viața intimiă a cântăreței. În cadrul unui podcast, vedeta a dezvăluit cum a început relația amoroasă cu nepotul lui Nea Mărin, tânărul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani.

Nu de puține ori, Theo Rose a mărturisit că iubitul ei, Alex, a fost cel care a sprijinit-o necondiționat în toate proiectele în care s-a implicat, fiind stâlpul ei moral atunci când lucrurile deveneau grele.

Odată cu notorietatea pe care a căpătat-o în showbiz, artista a început să ofere din ce în ce mai multe detalii despre tânărul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, mărturisind cum s-a cunoscut, dar și cum a ajuns să intre într-o relatie cu el, deși exista altcineva în viața lui atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt.

El dansa cu iubita lui în horă. Avea iubită de șase ani. El nu a întrebat cu vreun interes, el a întrebat așa: ce face, nu vine și sor'ta? (n.red: Alex a întrebat-o pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, dacă nu vine și Theo la eveniment). Și am început să ne împrietenim, mi-a fost foarte drag de el și am început să conversăm pe Instagram, dar ca prieteni. Râdeam foarte mult împreună, fără apropo-uri și alte chestii din astea. La un moment dat mi-am dat seama că ne cam ia valul și am pus problema frumos: eu nu vreau să mai vorbim pentru că mi se pare că vorbim mai mult decât e cazul și părerea mea e că ar trebui să îți rezolvi problemele dacă există vreo problemă în relația din care tu faci parte în aceste momente și să discutăm după aia că mi se pare că avansăm în discuții și nu are rost. A durat o perioadă bună de timp până și-a rezolvat problema”, a spus Theo Rose în cadrul unui podcast de pe YouTube. 

 Și chiar dacă într-un final, Alex s-a desparțit de fata cu care era într-o relație, Theo Rose a declarat că nu și-a dorit imediat să formeze un cuplu cu acesta, fiind puțin dezamăgită de faptul că a durat prea mult până când nepotul lui Nea Mărin a încheiat socotelile cu vechea parteneră.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest