Theo Rose, dezvăluiri uluitoare despre fostul iubit al surorii sale: „Mi s-a părut un gest deplasat și i-am zis că și-o încearcă aiurea”

 

Invitate în platoul emisiunii „Acces Direct”, Theo Rose, sora ei, Raluca Diaconu și mama lor au făcut dezvăluiri uluitoare din intimitatea vieții lor. Artista a povestit un episod controversat care l-a avut ca protagonist pe nimeni altul decât pe iubitul surorii sale!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, astfel că toată lumea își dorește să știe detalii din viața ei. Invitată în emisiunea „Acces Diret”, alături de Raluca Diaconu și mama lor, artista a relatat un episod care a avut loc atunci când avea doar patru ani.

Artista a mărturisit că se îndrăgostiste de iubitul surorii sale de la momentul acela, iar atunci când acesta a făcut un gest tandru, Theo Rose a presupus că și tânărul nutrește sentimente pentru ea.

„Aveam patru ani. S-a dat la mine. a vrut să îmi scuture părul de pufuleți și mi s-a părut un gest destul de deplasat să îi atrag atenția că și-o încearcă aiurea. I-am zis direct în față:  te dai la mine? Dar ce, eu nu aveam șanse? Era un băiat prezentabil. S-au amuzat amândoi pe seama mea.”, a spus Theo Rose, în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.

Ce a atras-o pe Theo Rose la iubitul său, nepotul lui Nea Mărin!

”M-am uitat după el și am zis <<bă, nu e rău nepotul ăsta>> Am văzut un băiat frumos, dansa pe ritm, avea părul mai lung, mi-a plăcut mie. Cum l-am văzut am simțit că <<m-a lovit trenul>>. După care s-a apropiat și am remarcat că are niște ochi extraordinari de frumoși! A știut să-mi fie alături peste toate păsurile”, a spus Theo Rose despre ce anume a atras-o la partenerul său!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest