Cum a pierdut Dan Bilzerian un milion de dolari în doar 40 de secunde! Detalii incredibile/ VIDEO

 

Dacă pentru unii este o tragedie să piardă un milion de dolari, în 40 de secunde, pentru Dan Blizerian, este o nimica toată. Excentricul milionar american a pariat pe meciul dintre doi jucători, luptători din Gala UFC 246, chiar în Las Vegas. Însă, inspiraţia nu a fost de partea lui. Omul de afaceri a pariat pe victoria lui Donald Cerrone, însă meciul a fost câştigat de Coner McGregor.

Milionar la doar 32 de ani, Dan Bilzerian duce o viaţă excentrică şi nebună. Este înconjurat tot timpul de femei frumoase, sexy şi apetisante. E prezent la cele mai luxoase şi scumpe petreceri şi se plimba cu cele mai extravagante yahturi in vacanţe exclusiviste.

Luxul este ceea ce îl caracterizează! Milionarul se află în permanenţă, în preajma fetelor, în cele mai luxoase vacanţe, unde bea cocktailuri şi se bucură de soare. Iar de şampanie... nici nu mai are rost să vă pomenim, căci Bilzerian se răsfaţă dimineaţa, la prânz şi seara cu băuturi care mai de care mai scumpe şi rafinate. Ce să mai! Are o viaţă pe care toată lumea şi-o doreşte şi pe care, doar câţiva o pot avea.

Autointitulatul „Regele Instagramului” este un bărbat talentat! Pe lângă faptul că este un jucător profesionist de poker, milionarul este şi un renumit actor, şi investitor american a cărui avere se învârte în jurul sumei de 150 de milioane de dolari. De la grămezi de bani până la femei dezbrăcate, viaţa de pe Instagram a tânarului milionar Bilzerian oferă imaginea unui bărbat care are banii şi timpul de partea lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest