Cum a rămas fără bani, de fapt, Mădălin Voicu. Serghei Mizil a aruncat bomba! “A avut o schimbare majoră în rău!”/ VIDEO

 

Serghei Mizil și Madălin Voicu au fost ca frații pentru mai bine de 50 de ani! Motiv pentru care ruptura prieteniei lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși au trecut ani buni de când cei doi nu s-au mai afișat împreună, acum au ieșit la iveală detalii uluitoare, printre care și cum a rămas fostul politician fără bani!

Serghei Mizil a oferit detalii despre situația materială a lui Mădălin Voicu și despre motivele care l-au dus pe fostul său prieten la sapă de lemn. La ani buni după ce au decis să renunțe la prietenia care i-a legat aproape jumătate de secol, Serghei Mizil a scos la iveală amănunte uluitoare despre fostul politician.

Cum a rămas fără bani, de fapt, Mădălin Voicu

Potrivit spuselor afaceristului, în exclusivitate pentru Antena Stars, “pasiunea” care l-a dus pe Mădălin Voicu la sapă de lemn ar fi dragostea pentru femeile mai tinere. Serghei Mizil a dezvăluit că de-a lungul anilor, fostul lui prieten a fost “deposedat” de lucrurile materiale, de mai multe tinere care i-au intrat rând pe rând în viață, deși nu de puține ori a incercat să îl avertizeze pe Mădălin de intențiile ascunse ale femeilor care pretindeau că il iubesc.  

El a avut o schimbare majoră după Revoluție, din punctul meu de vedere, în rău, influențat și de toate... care l-au și ars până la urmă, spre bucuria mea și nu am de ce să mă împac. (...) El a crezut că alea tinere îl iubesc pe... ăla bătrân. Că e mare dragoste. Eu i-am zis de la început: „Bă, ..., sunt banii”. Ce? Eu nu îmi dau seama. Aveam 70 de ani, ne mai iubesc pe noi că suntem Feți Frumoși. Și-a luat numai... din astea tinere care l-au și deposedat de bunuri și de case, spre bucuria mea”, a spus Serghei Mizil pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest