Cum a rămas Saveta Bogdan fără telefon în centrul Bucureștiului: „Nu am dormit toată noaptea”

 

Marea doamnă a muzicii populare românești a avut parte de un mic necaz, pe care l-a povestit în exclusivitate la Antena Stars.

Saveta Bogdan a rămas fără telefon, într-un taxi. Cum s-a întâmplat totul? Marea doamnă a muzicii populare românești a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum a rămas fără telefon. Cântăreața a avut mobilul descărcat, drept urmare i-a cerut șoferului să i-l pună la încărcat. Când a coborât a uitat de telefon, la fel și taximetristul, care și-a văzut de drum. Solista a sunat de pe un alt mobil pe telefonul ei, dar nimeni nu a răspuns, drept urmare s-a dus direct la poliție pentru a rezolva problema.

”Mergeam la un alt post de televiziune și mi-am făcut comandă de un taxi. Eu între timp vorbeam cu șoferul, zic că ajung mai repede și să îmi încarc telefonul. Mi l-a băgat, eu m-am dat jos. Am fugit după el să îmi dea telefonul. L-am sunat, dar nu a răspuns. M-am necăjit foarte tare, nu am dormit toată noaptea și ieri dimineață am fost la poliție”, a declarat Saveta Bogdan, la Star Matinal.

Cu ceva vreme în urmă, interpreta de muzică populară a spus că s-a apucat de o dietă pentru a slăbi. ”Eu țin cură de slăbire, mănânc doar o dată pe zi, mănânc foarte puțin, o ciorbă, multe salate, am luat și eu 3 kg în plus și vreau să le dau jos”, a spus Saveta Bogdan pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest