Cum a reacţionat Brigitte Sfăt, după ce s-a aflat de logodna cu Florin Pastramă

 

Au vrut să o ţină cât mai secret, dar nu s-a putut. Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă au fost surprinşi atunci când îşi căutau verighetele pentru nuntă.

Toată lumea a aşteptat o reacție din partea acestora, după ce s-a aflat vestea că se vor căsători. Şi imediat a şi apărut una. Dar numai din partea lui Brigitte, se pare. Aceasta şi-a schimbat poza de profil de pe Facebook, cu una în care aceasta şi Pastramă stau unul lângă altul.

În ziua de astăzi, gestul poate are o semnificaţie enormă. Este un gest de iubire, prin care Brigitte recunoaşte că Florin Pastramă este singurul bărbat pe care îl vrea toată viaţa ei.

E OFICIAL! Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă fac nuntă!

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se căsătoresc! Chiar dacă lumea nu a avut încredere în relaţia lor, se pare că cei doi se pregătesc pentru pasul cel mare!

După ce a primit inelul de logodnă de la Pastramă, cei doi au fost surprinşi chiar în momentul în care şi-au ales verighetele. Surprinşi într-unul dintre cele mai scumpe magazine de bijuterii, acestia si-au ales verighetele pe care urmează să le poarte la cununia religioasă.

Imaginile vorbesc de la sine. Prietena cea mai bună a lui Brigitte a imortalizat momentul când aceasta a probat de zor noile bijuterii simbolistice. Florin, o priveşte cu mare drag pe cea care vrea să îi fie parteneră de viaţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate