Cum a reacționat Gabriela Cristoiu când a aflat sexul bebelușului: ”E un șoc pentru mine. Urmează al doilea!”

 

Vedeta a avut emoții mari astăzi, când a aflat sexul copilului pe care-l poartă în pântec.

A fost o zi plină de emoție pentru Gabriela Cristoiu, care a aflat sexul copilului. Ea a recunoscut că din cauza nerăbdării nu a putut dormi. În direct la Antena Stars, vedeta a aflat că va deveni mamă de băiat. Ea a mărturisit că și-ar fi dorit o fetiță, drept urmare chiar dacă încă nu a născut plănuiește un al doilea copil.

„Cred că este una dintre cele mai emoționante zile din viața mea. Urmează să aflu sexul copilului, am așteptat toate zilele sarcinii acest moment. (...) Îmi doresc, să fiu sinceră, o fetiță (...) Dacă Dumnezeu vrea să fie băiat, o să mai încerc. Oricum vreau să fac doi copii (...) E băiat. Cred că tatăl o să fie cel mai fericit (...) Este băiat! Nu cred! Nu mă așteptam. Am crezut că o să fie fată, e un șoc pentru mine. Mă bucur foarte tare. Acum ce pot să spun, el (n.r. partenerul ei) își dorea foarte mult un băiat”, a mărturisit Gabriela Cristoiu, pentru Antena Stars.

Vedeta a mai spus: „Foarte mari emoții și sincer nu mă așteptam, adică m-aș fi așteptat să fie fetiță, nu băiat, dar urmează și al doilea. Înseamnă că trebuie să fac cumva să am și o fetiță și un băiat. Nu mă așteptam. Să fie sănătos. În 2-3 luni o să vină pe lume, abia aștept. Sunt surprinsă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest