Cum a reuşit Mihaela Tatu să depăşească cea mai grea perioadă din viaţa ei: „10 zile nu am vorbit”

 
+2 click pentru
galerie

Mihaela este o femeie puternică, aşa că a reuşit să treacă peste momentele grele din viaţa ei. Vedeta a povestit cum a găsit răspunsuri la întrebările care o măcinau, de ceva vreme.

Cea care odinioară era de trei ori femeie a primit, în dar, de la fiica sa, zece zile de vacanţă care au reprezentat un moment de relaxare totală, unde s-a căutat şi s-a regăsit pe sine. Se pare că în cea de-a opta zi, a găsit răspuns la întrebarea care nu o lăsa nici să doarmă. Deşi nu a vrut să dezvăluie despre ce anume este vorba, vedeta a dezvăluit concluzia: totul vine şi pleacă.

"Am primit cadou de la fiica mea, de pe 3 până pe 14 aprilie, eu am fost la un soi de meditaţie. Un proces de autocunoaştere în care nu ai voie să vorbeşti, să ai contact vizual, să îmbătrâneşti. 10 zile nu am vorbit. În concedii, dacă mă duc la mare sau la munte, sunt atât de copleşită de natură încât nu vorbesc (...) În a opta zi am găsit răspunsul la întrebarea pe care mi-am pus-o anul trecut. În momentul în care găseşti răspuns la nedumeririle tale... pentru asta îţi trebuie disciplină. Dialogul acela interior îl strângi şi îţi dai seama că totul vine şi trece. Este o chestie foarte personală, de ce s-a întâmplat ceva într-o perioadă.", a mărturisit Mihaela Tatu la o emisiune tv.

Mihaela Tatu a pierdut doua fiinţe extrem de dragi, iar pentru aceasta a reprezentat o lecţie de viaţă. Câinele ei Gore a murit la vârsta de 12 ani, după ce i-a fost un prieten desăvârşit. Această pierdere i-a amintit şi de sora ei, care s-a stins din viaţă în luna decembrie 2018.

"Într-o săptămână mi-a murit sora, în aceeaşi săptămână, m-am operat. Totul e trecător, vine şi pleacă. Mi-a murit câinele acum o săptămână. Am simţit că s-a rupt ceva din mine. Mi-am dat seama că 12 ani am fost fericiţi împreună,  am avut o viaţă frumoasă. A trăit atât cât a trebuit.", a mai spus Mihaela Tatu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest