Cum a trecut Roxana Vancea peste relația cu Mihai Bendeac! Cine e băbatul care a făcut-o să zâmbească din nou VIDEO

 

Viaţa Roxanei Vancea s-a schimbat radical! Antrenoarea de fitness este mai fericită ca niciodată, iar totul datorită noului iubit. Cu toate acestea, vedeta a avut parte de o viaţă amoroasă controversată. Cine e bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou?! Şi cum a reuşit să treacă peste sentimentele pentru Mihai Bendeac.

Din bombă sexy, în femeie de casă! Este chiar ea, Roxana Vancea! Până mai ieri, toţi bărbaţii râvneau după ea şi nu ne miră acest fapt! Pentru că trupul bine lucrat la sală, tatuajele şi bustul generos încă provoacă palpitaţii domnilor. Dar cum orice fin îsi are naşul, Roxana Vancea nu are ochi decât pentru el! Alesul inimii ei! Care a transformat-o pe celebra şatenă complet.

Roxana Vancea are capul în nori! Cel mai probabil, din cauza fluturilor în stomac. Lovită de Cupidon, Roxana este altă femeie. Dacă stăm să analizăm postările vedetei din ultima vreme, vedem că a cam rărit-o cu pozele extrem de sexy: rochia s-a lungit până în pământ, iar bustul este acoperit de hanorace largi. Doar iubitul are voie să o vadă în toată splendoarea.

Unde sunt vremurile când Roxana Vancea provoca fracturi cervicale bărbaţilor care îsi suceau gâturile la vederea posteriorului dezgolit şi decolteului generos. Acum de când iubeşte, a uitat de toţi şi de toate. Şi pentru că tot am pomenit de uitat, pe listă se află şi Mihai Bendeac pe care l-a dat de domeniul trecutului.

Roxana şi Mihai Bendeac au avut o relaţie cu năbădăi de-a lungul timpului, dar lanţul de iubire între cei doi s-a rupt. Cu toate acestea, au rămas în relaţii bune, de prietenie. Roxana l-a trecut pe Mihai Bendeac în friendzone şi şi-a deschis inima și l-a primit pe Dragoş în viaţa ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest