Cum arată Dana Rogoz în costum de baie. Nici nu zici că a născut în urmă cu o lună și jumătate/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu o lună și jumătate, însă la cum arată, nici nu ai zice! Vedeta și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie minuscul, semn că este tare mândră de faptul că a revenit la modul în care arăta înainte să nască.

Dana Rogoz a devenit mămica unei fetitițe sănătoase tun, iar momentele alături de bebelușa sa și de cei dragi sunt cele mai importante din viața ei. Iar pentru că temperaturile explodează în termometre, vedeta și familia sa s-au delectat pe terasa casei și s-au relaxat împreună.

Dana Rogoz a reușit să ajungă imediat la forma de invidiat pe care o avea înainte să devină mamă pentru a doua oară, dat fiind că în timpul sarcinii nu s-a confruntat deloc cu probleme de greutate. Vedeta nu are nicio urmă de grăsime, iar abdomentul este perfect plat!

„Ședință foto pe terasa casei, acum. Mai facem o poză, mai oprim pentru a legăna bebelușa… Later edit: cel mai drăguț moment al zilei a fost cină, pe aceeași terasă, doar că la lumina lumânării” , a scris vedeta în dreptul fotografiei.

Așa cum era de așteptat, urmăritorii Danei Rogoz au asaltat-o pe vedetă cu comentarii pozitive și cu muuulte inimioare pentru modul extraordinar în care arată.

„Super frumos arăți!”, „Nici nu se vede ca ai născut”, „Gata, ma apuc de sport mai serios. M-ai impulsionat! Ești superbă”, „Dacă ma gândesc bine ai și născut acum…. O lună sau două? Iar tu ai abdomenul plat… Enyway… Ești frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor vedetei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest