Cum arată Lino Golden la bustul gol, după operația de îndepărtare a excesului de grăsime de pe piept/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Lino Golden este un exemplu de perseverență și de ambiție! Rapper-ul a trecut printr-o schimbare dramatică după ce a scăpat de kilogramele în plus și după ce a apelat la o intervenție de îndepărtare a excesului de grăsime rămas pe piept. Cum arată acum artistul la bustul gol?

Lino Golden este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, iar notorietatea lui se datorează și datorită transformării fizice incredibile de care a avut parte. De când a fost luat sub aripa lui Alex Velea, cântărețul a slăbit dramatic, dat fiind că de la o vârstă extrem de fragedă s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus.

Cum arată Lino Golden la bustul gol

Pentru că a slăbit foarte mult, Lino Golden a rămas cu un exces de grăsime și de piele pe piept, astfel că a decis să apeleze la o intervenție chirurgicală de îndepărtare a acestuia. Mai mândru ca niciodată de modul în care arată, rapper-ul a publicat pe contul său de socializare o imagine la bustul gol, mărturisindu-le celor care îl urmăresc că nimic nu este imposibil în viață dacă muncești să îți îndeplinești idealul.

„La inceput sincer imi era rusine de cum arat 😞...dupa ce am ajuns sa inteleg ca in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in pielea mea si dupa sa ma intereseze ce vorbeste lumea de mine 😘 Am muncit foarte mult si sunt mandru de realizarile mele din punct de vedere al aspectului si a sanatatii. Daca lumea iti da hate si si-o ard bully cu tine pentru cum arati nu trebuie sa te simti down,down sunt ei pentru ca ala e nivelul lor 💘♥️🙏🏼, a scris Lino Golden pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest