Cum au petrecut vedetele de 1 decembrie! Fiţele s-au mutat la Susai! VIDEO

 

În timp ce românul de rând a mers pe 1 decembrie la paradă, multe vedete de la noi şi-au făcut bagajele şi au plecat la Susai. Ingredientele de bază au fost: băuturi fine, muzică de calitate şi fiţe fără număr. În imagininle de mai jos puteţi vedea cum a petrecut lumea bună, fără să ţină cont nici de frig, nici de noroi.

Aşa e românul! Petrece de la 30 de grade, la zero grade, chiar şi de 1 decembrie. Fiţele s-au mutat la Susai, pentru că acolo s-a deschis una dintre cele mai luxoase locaţii de iarnă, iar crema showbiz-ului a lăsat Dorobanţiul şi a fugit în vârful muntelui ca să petreacă.

Kilometrul zero al fiţelor s-a mutat acum în Susai! Cu mic, cu mare, vedetele au petrecut un weekend de senzatie în munţi. Monedenii au băgat mâna adânc în buzunar pentru a face act de prezenţă la petrecerea sezonului, că de, dacă nu te localizezi în rândul celor care frecventează petrecerile la modă, nu exişti!

Chiar dacă gradele din termometre nu erau deloc prietenoase, vedetele noastre, printre care şi Adi Sînă şi Anca Serea au încins atmosfera. Gradele pe minus, dar distracţie pe plus. Seara de pomină s-a încheiat cu un foc de artificii spectaculos şi cu imnul naţional!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest