Cum comunică Nelu Ploieșteanu și soția sa cu fiul mort! „Ne-a spus că este lângă Iisus Hristos”/ VIDEO

 

Pierderea unui copil reprezintă o experiență traumatizantă pentru părinți, iar Nelu Ploieșteanu și soția sa au simțit pe pielea lor acest lucru. Moartea fiului lor este în continuare o tragedie peste care nu vor putea trece vreodată. Dar chiar și așa, reușesc să își mai aline di durere prin visele în care vorbesc cu Mihăiță. Cei doi au povestit, în lacrimi, cum iau legătura cu fiul lor mort și ce le spune. Iar ca să afle mai multe detalii despre întâmplarea paranormală, au stat de vorbă chiar şi cu preoţi şi au cerut sfaturi despre fenomenele care se întâmplă în casa lor!

Nelu Poieșteanu a dezvăluit că deși fiul lui, Mihăiță a decedat, încă reușește să comunica cu fiul său prin vise. Celebrul lăutar a spus că momentele în care îi apare în somn reprezintă o alinare pentru apăsarea dorului.

„Fata e foarte bună prietenă cu un preot la care mergem și a întrebat... Dacă e așa, vă dați seama unde poate fi Mihăiță. Și am credință mare în bunul Dumnezeu că există și lumea cealaltă. Zicea, aici când curgea, se întărea și era aur”, a spus Nelu Ploieșteanu, la „Showbiz Report”. 

Mai mult de atât, lăutarul a mărturisit că într-unul din episoadele în care Mihăiță i-a apărut și sororii sale în vis, acesta i-a spus că este bine, alături de Iisus Hristos.

„L-am visat că râdea, l-am sărutat. Parcă l-am simțit cum era el odată, aproape de bine. Fata mare mi-a spus că l-a visat pe băiat că spunea să stăm liniștiți că este lângă Iisus. Ne-a liniștit. N-a supărat nici cu fapta, nici cu gândul, absolut pe nimeni. Băiatul este înger curat. Mormântul băiatului meu este, să mă ierte Dumnezeu, ca mormântul lui Arsenie Boca”, a mai spus Ploieșteanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest