Cum face bani iubita milionarului care nu-şi arată niciodată fața! Îşi poate cumpăra o maşină cu o singură postare pe internet VIDEO

 

A aflat secretul banilor făcuţi uşor! Iubita milionarului care nu îşi arată niciodată chipul, îşi poate achiziţiona un bolid de lux, cu o singură postare pe internet. Cum este posibil aşa ceva? Citiţi mai jos.

Alexa Dellanos, căci despre ea este vorba, are o viaţa lipsită de griji. Iar acest fapt nu se datorează doar relatiei pe care o are cu milionarul Ashton Irwin. Blondă, frumoasă, elegantă, şi cu un corp de zeiţă, după care ar tânji orice reprezentant al sexului puternic, aceasta scoate mii de dolari numai dintr-o singura postare publicitară de pe instagram, iar asta pentru că este urmărită de oameni din lumea întreagă.

Aceasta are peste 3 milioane de urmăritori sau mai bine spus, fani care sunt atenţi la fiecare postare a bombei sexy, iar banii intră cu uşurinţa în conturile acesteia. Astfel că, Alexa şi-ar putea cumpăra până şi o maşină dintr-o singură postare.

Frumoasa blondină a descoperit reţeta succesului, iar conţinutul pe care îl are pe paginile de social media, i-au asigurat o viaţă lipsită de griji, plină de lux. Pentru mai multe detalii despre aceasta, daţi play clipuleţului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest