Cum mai arată acum David, copilul Andrei Măruță

 
+6 click pentru
galerie

Andra şi Cătălin Măruţă reprezintă unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton! Cu un mariaj fericit de 11 ani, cei doi sunt părinţii a doi copii minunaţi de care au mare grijă şi pe care îi educă într-un mod extrem de frumos!

Iar pentru că timpul trece ca nebunul, pe 16 martie, David, fiul Andrei şi al lui Cătălin a împlinit frumoasa vârstă de 9 ani şi aşa cum era de aşteptat, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus din România, a fost serbat în familie, acasă, cu tort – pe care l-au comandat prin telefon.

David Măruţă s-a făcut băiat mare, iar odată cu celebrarea vârstei de 9 ani, fiul soţilor Măruţă a primit multe urări de „La mulţi ani”, atât pe contul său de instagram, cât şi pe cel al părinţilor. Mai mult de atât, de ziua fiului său, Andra Măruţă a postat un mesaj  plin de încărcătură emoţională:

„E băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși!”, a scris Andra pe Instagram.

Cu cine seamănă mai mult David

Soţul Andrei a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că David a moştenit mai mult din partea mamei, atât din punct de vedere al trăsăturilor fizice, cât şi al pasiunilor pe care le are: muzica fiind un element comun.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest