Cum mai arată Adrian de la „Insula Iubirii”! A pus câteva kilograme în plus FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Adrian de la „Insula Iubirii” este unul dintre cei mai controversaţi concurenţi care au participat la reality show-ul de pe Antena 1. Chiar dacă a preferat să se ascundă de luminile reflectoarelor, după difuzarea emisiunii, iată că o fotografie postată în mediul online l-a adus, din nou, în atenţia tuturor.

În ciuda faptului că a vrut să se facă dispărut, numele lui a stat mult timp pe buzele tuturor, atât din cauza comportamentului pe care l-a avut în cadrul reality show-ului, cât şi al condamnării definitive în dosarul de purtare abuzivă, pentru un incident ce a avut loc în 2016. Colac peste pupăză, la numai câteva zile după aflarea veştii că a fost condamnat, Adrian Boţoc a fost trimis în judecată pentru o a doua bătaie, în septembrie 2018.

Din punct de vedere amoros, Adrian şi Denisa sunt de nedespărţit. Chiar dacă au plecat separat, cei doi au vrut să îsi mai acorde o şansă, la întoarcerea în ţara. În ciuda tuturor celor întâmplate la Insula Iubirii, Denisa a fost singura care a transmis un mesaj, prin intermediul unui filmuleţ, în care a mărturisit că sunt mai fericiţi ca niciodată.

Chiar dacă Adrian nu a dorit să apară, iată ca noi avem imaginea cu acesta după difuzarea emisiunii. Fostul concurent este de nerecunoscut! Pasionatul de sport, nu mai este deloc de a fost, din punct de vedere fizic. A pus câteva kilograme bune, dar cum obiceiurile rele mor greu, acesta s-a fotografiat în timp ce se afla la discotecă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest