Cum să cureți rapid și ușor geamul cuptorului? Un singur ingredient pe care îl ai în casă face minuni

 

Gospodinele ştiu, cu siguranţă, ce se întâmplă în bucătăria lor după o zi în care au gătit foarte mult. Aragazul este murdar aproape peste tot, iar pe uşa cuptorului nu se mai poate vedea aproape nimic, din cauza grăsimii acumulate.

Ei bine, nu te îngrijora, pentru că poţi să cureţi toată această murdărie, foarte simplu, cu un singur ingredient banal, pe care-l ai în casă.

Ingrediente: 

- apă

- bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Adaugă într-un vas un sfert de cană de bicarbonat de sodiu și toarnă peste puțină apa, cât să poți obține o pastă groasă. Împrăștie amestecul pe întreaga suprafață a geamului cuptorului (și pe ușă, dacă este necesar), potrivit site-ului secretele.com.

Așteaptă 15-20 de minute sau dacă geamul este foarte murdar, așteaptă 30 de minute. După 15, 20, sau 30 de minute, șterge suprafața cu o cârpă curată. Dacă mai rămân pete, șterge-le bine cu un burete de vase sau cu o lavetă. Cuptorul tău va rămâne strălucitor.

Foto: Secretele.com

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest