Cum s-au acomodat Irina şi Petrişor, noul cuplu de la „Dragoste fără secrete”: „Este o experienţă nouă”

 
+2 click pentru
galerie

După eliminarea Monicăi şi a lui Ricardo din competiţia „Dragoste fără secrete”, un nou cuplu le-a luat locul în experimentul de televiziune. Irina şi Petrişor sunt cei care au intrat în cursa celor de 100 de zile, pentru câştigarea marelui premiu.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, s-au plăcut, iar acum sunt pregătiţi să îşi testeze limitele unul lângă altul. Irina are 31 de ani şi este hairstylist, iar Petrişor are 37 de ani şi lucrează în domeniul IT. Deşi a existat chimie între ei de la bun început, concurenta nu a vrut să se lase cu una cu două, aşa că Petrişor a fost nevoit să depună efort pentru a o „îmbuna”.

La adresa lui Petrişor, Irina a avut numai cuvinte de laudă: „Nu îmi plac bărbaţii agresivi, impulsivi. Mi-a plăcut felul în care se poartă cu mine. Noi când ne certăm, ultimul cuvânt îl avem amândoi. Nu mi se pare normal el să fie mai presus sau eu mai prejos.”

Pentru cei doi, experienţa pe care o vor trăi la „Dragoste fără secrete” este ceva nou şi sunt siguri că vor întâmpina anumite dificultăţi, pe care speră să le treacă cu brio: „Sperăm să facem următorul pas, dacă o să ne înţelegem mai bine. Este o experienţă nouă. Sperăm să nu ne certăm, să fim ca înainte. Ne dorim să câştigăm apartamentul, ca să avem casa noastră, pentru că deocamdată locuim cu chirie şi e cam dificil.”

Petrişor s-a adaptat extrem de repede, mai ales că prima seara a petrecut-o alături de ceilalţi concurenţi băieţi, într-un apartament. Iar pentru Irina, situaţia nu a fost deloc diferită. Rămâne să vedem parcursul celor doi concurenţi în competiţie.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest