Cum se înţelege soţul Oanei Roman cu soacra, după ce s-au mutat împreună: „E mai puţin tolerant” VIDEO

 

Oana Roman şi-a împlinit unul dintre cele mai mari visuri! Vedeta s-a mutat în casa cea nouă, pe care şi-a dorit-o dintotdeauna, iar acum mai pune la punct ultimele detalii pentru a se delecta în noua locuinţă în care stă. Alături de ea stau soţul şi mama sa, a căror relaţie nu este chiar atât de... bună.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Oana Roman a mărturisit că se simte extrem de fericită că a reuşit să termine cu construcţia, iar acum aşteaptă cu nerăbdare vara pentru a se bucura şi de balconul imens pe care îl are.

„Am terminat! Ne-am mutat. Mai am de pus câteva tablouri şi câteva zeci de cutii de cărţi. În rest am terminat tot. Foarte frumos. Mi-a dat Dumnezeu ce nici nu am visat. Am o casa superbă şi am muncit la ea cu drag şi cu multă pasiune şi doresc tuturor să trăiască ce am trăit eu. Când o să vină vara o să fie şi mai frumos. Casa este aşa cum am vrut eu, cum am visat. Mama are camera ei, Isabela este încântată că are mai mult spațiu de joacă, pentru Marius a fost cel mai complicat. E mai greu adaptabil la schimbări atât de bruşte. Sunt împăcată cu pasul ăsta şi cu tot ce se întâmpla în viaţa mea. Mi s-au întâmplat lucruri minunate, în ultima vreme” a spus Oana Roman.

Câteva dintre motivele principale pentru care a vrut să se mute din apartament, într-o casă, a fost atât pentru a avea mai mult spaţiu de desfăşurare, cât şi pentru a o avea pe mama sa alături, sub atenta supraveghere, ţinând cont de problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Astfel încât, soţul şi soacra au ajuns sub acelaşi acoperiş.

Este cunoscut faptul că, în general, relaţia dintre un bărbat şi soacra sa nu este întotdeauna cea mai bună. Lucru care se întâmplă şi între Marius, soţul Oanei Roman şi mama sa. Iar pentru că nu vrea să fie prinsă la mijloc, ori de câte ori au loc mici conflicte între acestea, vedeta se sustrage şi îşi vede de treburile sale.

„Nu e tot timpul simplu, pentru că mama e şi mai în vârstă. Marius e mai puţin tolerant. Pentru că nu e mama lui, e mama mea. Deşi mama nu îl bate la cap, dar este un om care nu mai are aceeaşi agilitate. Dar se mai contrează ei aşa, dar eu plec şi îmi văd de-ale mele” a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest