Cum se înţelegea Cornel Galeş cu Viviana, femeia care are grijă de înmormântarea lui: „Existau certuri”

 

Un accident teribil i-a curmat viaţa lui Cornel Galeş, pe data de 30 noiembrie, la ora 18:00, în Spania. În exclusivitate pentru Antena Stars şi Spynews.ro, fiica lui vitregă a vorbit cu lux de amănunte despre moartea tragică a tatălui său.

Sasha, fiica Vivianei a mărturisit ca nu este adevărat ce se vehiculează în presă. Cornel Galeş nu s-a aflat la volanul autoturismului în care şi-a găsit sfârşitul, şi nici pe scaunul din dreapta. Ci fostul soţ al Ilenei Ciuculete se afla pe bancheta din spate, pe locul din mijloc, motiv pentru care în urma impactului extrem de puternic, acesta a ieşit prin trapa maşinii.

Din cauza accidentului brutal, faţa lui Cornel Galeş a fost desfigurată, iar piciorul stâng i-a fost rupt. Tot pentru Antena Stars şi Spynews.ro, Sasha a mărturisit şi cum a aflat mama sa despre tragedie. Viviana a aflat prin intermediul mesajului pe care naşa lui l-a postat pe Facebook. Fără să stea prea mult pe gânduri, i-a cerut fiicei sale să caute informaţii din presa din Spania, pentru a afla dacă este adevărată sau nu informaţia.

"Iniţial a văzut postarea văzută de naşa lui. Imediat m-a rugat să caut pe internet. Nu am găsit nicio ştire pe site-urile din Spania. După ce am sunat ni s-a spus că el stătea pe locul din spate, în mijloc. Luni dimineaţă noi am ajuns în Valencia şi am plecat spre judecătorie pentru a-i ridica bunurile, iar apoi la Institutul de Medicină Legală şi aici s-au complicat lucrurile, pentru că mami nu este rudă de gradul I cu el. Am angajat o firmă pentru a se ocupa de tot. I-a fost sfârtecat piciorul stâng şi a avut faţa mutilată", a spus Sassha pentru Antena Stars şi Spynews.

Chiar dacă s-a vehiculat că cei doi nu mai formau un cuplu, adevărul este cu totul altul. Cornel Galeş şi Viviana erau în continuare iubiţi, chiar dacă mai aveau anumite certuri, ca în toate relaţiile de altfe.

"Ei erau în continuare împreună. Existrau certuri, însă ei erau împreună şi chiar dacă nu ar fi fost asta nu însemna că mama nu i-ar fi ajutat. Ei rămăseseră în relaţii ok", a spus Sasha pentru Antena Stars şi Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest