Dan Bittman și Monica Odagiu s-au despărțit, la șase luni după ce s-au mutat împreună: „Nu există bărbați”

 

Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit, la nici jumătate de an, după ce au decis să se mute împreună! Vestea a fost dată chiar de actriță, într-o manieră inedită!

Relația amoroasă dintre Dan Bittman și Monica Odagiu a fost pusă la zid de foarte multă lume, din cauza diferenței imense de vârstă, mai precis de 33 de ani. Chiar și așa, cei doi nu au plecat urechea la ce au spus gurile răutăcioase și au trecut la următorul nivel al relației, mutându-se împreună.

Când se zvonea că cei doi își fac deja planuri de nuntă, iată că Monica Odagiu a aruncat bomba și a a anunțat despărțirea de Dan Bittman, într-o manieră cu totul și cu totul neașteptată.

În cadrul unui interviu pentru Libertatea, actrița a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu solistul trupei „Holograf”, precizând că acum, în viața ei, nu se află niciun bărbat.

„Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…", a declarat Monica, pentru Libertatea, referindu-se într-un mod amuzant la sora ei, Ana.

„Atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic”, a ținut să precizeze și sora Monicăi Odagiu, care a mărturisit că cele două sunt singure în acest moment!

Când s-au cunoscut Dan Bittman și Monica Odagiu

Idila dintre Dan Bittman și Monica Odagiu a început la doi ani după ce s-au cunoscut. În 2016 au colaborat profesional, iar în 2017 lucrurile începuseră să devină din ce în ce mai serioase... pe plan intim.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest