Dan Capatos l-a dat în vileag! S-a aflat ce pensie are Ilie Năstase, de fapt!

 

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos a dezvăluit care este pensia lui Iie Năstase! Şi doar atât! Celebrul moderator al emisiunii de pe Antena 1 a arătat, în direct, talonul de pensie al tenismenului!

După ce foarte mulţi cârcotaşi au susţinut ca pensia lui Ilie Năstase este mai mare decât ar merita, fostul tenismen a vrut să pună punct zvonurilor şi să arate negru pe alb, câţi bani ia în fiecare lună. Pentru necunoscători, Ilie Năstase este unul dintre cei mai importanţi jucători de tenis ai lumii! Celebrul tenismen a fost numărul unu mondial de două ori, în 1972 şi 1973 şi nu doar atât!

Ilie Năstase a câştigan nenumărate premii importante, de-a lungul carierei sale de sportiv. Două dintre acestea fiind chiar US Open în anul 1972 şi Roland Garros în 1973. Celebrul tenismen a câştigat de patru ori Turneul Campionilor în 1971, 1972, 1973 şi 1975. Iar lista este şi mai lungă de atât.

După toate premiile pe care le-a câştigat, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu două stele), în retragere, în Ministerul Apărării. Dar cu toate acestea, gurile răutăcioase nu au dispărut şi au susţinut sus şi tare ca pensia pe care o primeşte fostul sportiv este mult prea mare pentru cât merită.

Revoltat de acest lucru, Ilie Năstase a apelat la ajutorul lui Dan Capatos şi l-a rugat să-i arate, în cadrul emisiunii, talonul de pensie, pentru a vedea toată lumea, negru pe alb, despre ce sumă este vorba, de fapt. "Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis <<băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia>>. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei. Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare.", a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest