Dan Negru, previziuni sumbre pentru oamenii de televiziune, din cauza pandemiei de coronavirus: „Vor accepta roluri îndoielnice”

 
+2 click pentru
galerie

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune, fiind supranumit în branșa ca „Regele Audiențelor”. Aflat în carantină, alături de familia sa, pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus, prezentatorul TV a analizat situația în care se află întreaga țară și a venit cu o serie de previziune apocaliptice atât pentru economia României, cât și pentru televiziunea românească.

Dan Negru privește cu scepticism viitorul colegilor săi de breaslă și este de părere că din cauza crizei econimice cu care se va confrunta întreg mapamondul, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți dintre actori și prezentatori se vor trezi în situația de a face multe compromisuri pentru a reuși să supraviețuiască.

”Nu va fi ușor. Dar nu va dispărea. Nici radioul n-a dispărut. Doar că nu va mai avea influența pe care a avut-o cândva. Vor fi bani mai puțin pentru formate mari, grandioase, vedetele își vor reduce din pretenții, vor apărea compromisuri în rândul vedetelor din cauza creditelor pe care le au, unii vor accepta roluri îndoielnice doar ca să-și plătească ratele, se va schimba și lumea televiziunii.”, susține Dan Negru ciao.ro

Mai mult decât atât, Dan Negru a spus și care crede el că va fi temelia soluționării tuturor problemelor pe care le va cauza criza în care va fi toată lumea. Prezentatorul TV este de părere că nu sumele exorbitante de bani din conturi vor fi cele care vor face diferența între oameni, ci bunătatea și empatia de care vor da dovadă fiecare.  

”Cel mai greu e să le explic copiilor incertitudinea școlii. Pentru că nimeni nu are un răspuns concret, dacă vor repeta anul sau nu. E întrebarea pe care mi-o pun zilnic și nu știu ce să le răspund. Dar atâta vreme cât suntem împreuna, e bine. În anii care vin tot ce va conta va fi bunătatea. Asta va face diferența in generația lor. Nu limbile pe care le cunosc, cursurile pe care le-au făcut, diplomele pe care le-au luat. Va fi o inflație de așa ceva. Diferența o vor face oamenii buni.”, a completat omul de televiziune, pentru sursa anterior menționată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest