Dana Roba, planuri mari cu Beniamin: ”Îmi doresc cel puțin un copil cu el”

 

Make-up artista a reușit să depășească marea cumpănă din viața ei și se dedică total actualului partener și fetițelor ei.

 

Dana Roba a acordat un interviu exclusiv pentru Star Magazin în care a dovalat planurile pe care le are cu Beniamin, iubitul din adolescență pe care l-a regăsit acum, după ce a suferit cea mai mare traumă a vieții ei. În iunie, după ce a fost bătută crunt cu un ciocan de soțul ei, lăsată într-o baltă de sânge, Dana Roba se zbătea între viață și moarte. Intervenția miraculoasă a medicilor i-a acordat practic o a doua șansă. Acum, se pare că a găsit fericirea în brațele lui Beniamin, iubitul din adolescență, care i-a fost cel mai important sprijin în aceste momente dificile.

 

„Fetițele îl iubesc foarte mult pe Beni. Îmi doresc, îmi doresc foarte mult, cel puțin un copil cu Beni, cel puțin. Dar după ce ne căsătorim, știi că noi nu avem voie înainte de căsătorie. Îmi doresc să fiu divorțată și să mă văd cu copii”, a mărturisit vedeta.

 

Make-up artista a mai precizat că se bucură că Dumnezeu i l-a adus din nou alături pe bărbatul cu care s-a iubit la 17 ani. „Adevărata poveste de dragoste este fără sfârșit, și între mine și Beni a fost, adică eu m-am îndrăgostit foarte tare de el, după cum știți când aveam 17 ani, după care Dumnezeu a făcut să ne întâlnim când nici măcat nu mai speram la viață, adică oamenii din jurul meu nu au mai crezut că voi mai avea viață, plus că voi rămâne într-un scaun cu rotile în cel mai fericit caz. Nici nu mă gândeam să mă reîntâlnesc cu Beni și să ne iubim atât de mult cum ne iubim acum”, a spus make-up artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest