Dana Rogoz, măsuri drastice în plină pandemie de coronavirus! „Râdeam de cei care îşi făceau provizii”

 

Dana Rogoz trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale! Actriţa urmează să îşi ţină in braţe, pentru prima dată, cel de-al doilea copil, iar până atunci are grijă de sănătatea ei. Tocmai de aceea, odată cu isteria cauzată de pandemia de coronavirus în România, vedeta s-a văzut nevoită să recurgă la măsuri drastice, care să o ajute să se protejeze cât mai mult.

Chiar dacă la începutul panicii instaurate în România, din cauza virusului ucigaş, Dana Rogoz îi blama şi chiar râdea de cei care au început să facă provizii din timp, pentru perioada de izolare, iată că actriţa s-a trezit, acum, în aceeaşi situaţia.

Prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare, Dana Rogoz a mărturisit că i s-a părut de-a dreptul ilar modul agresiv de aprovizionare al oamenilor, dar acum, odată cu răspândirea cazurilor confirmate de coronavirus, actriţa a început să le calce pe urme celor de care râdea.

"Acum o săptămânâ râdeam de cei care își făceau provizii (...) Eu eram dintre cei care fac cumpărături zilnice: mergeam în supermarket pentru doi ardei și un castravete, să am tot timpul cât e necesar, să nu fiu nevoită să arunc prea multe etc.", mărturisește vedeta într-o postare recentă de pe contul ei de Instagram.

Mai mult de atât, Dana Rogoz a dezvăluit că a făcut cumpărături pentru cel puţin o săptămână, dat fiind că este însărcinată şi că nu îşi doreşte să interacţioneze cu foarte mulţi oameni străini, în această perioadă.

"Ieri, cu masca pe față!, îmi puneam câteva conserve de ton în plus, făină și mălai în coșul de cumpărături (...) am schimbat tactica, fiindu-mi cumva rușine de mine. Nu mi-am facut stocuri pentru o lună, dar am luat tot ce cred că ne-ar fi de folos pentru o săptămână măcar, ca să evitam intrările mai dese în magazine.", a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest