Dani Mocanu, în lacrimi, de patru zile! Ce sacrificiu suprem a făcut în numele dragostei VIDEO

 

Cine ar fi crezut că Dani Mocanu este dispus să facă sacrificii atât de mari pentru iubire? Iată că dragostea schimbă pe oricine! În viaţa artistului, a apărut o femeie care i-a dat lumea peste cap şi pentru care a făcut un lucru pe care nu credea că îl va face vreodată.

De patru zile artistul plânge ca un copil! Motivul? Dani Mocanu a renunţat la barbă pentru iubita lui. Pentru că încă se află la începutul relaţiei, atunci când lucrurile încă sunt lapte şi miere, artistul a fost de acord să îi facă pe plac şi să renunţe la detaliul estetic.

Odată ce s-a văzut fără barbă, Dani Mocanu a declarat în exclusivitate, pentru Antena Stars, că încă suferă după cea pe care o considera „iubirea şi forţa” lui. “Mi-am făcut o prietenă şi mi-a spus că îi place fără barbă. Şi a trebuit să fac efortul ăsta. Am zis să fie ok pentru început. Mai ales că am destul de mult timp de când nu mi-am făcut o iubită. Nu pot să zic că este sau că va fi o iubită stabilă. Am plâns două zile, era iubirea mea, era forţa mea (n.r. barba). Am zis să încerc să văd cum e să fac compromisuri de dragul iubirii. Şi acum plâng după barba mea. Asta e a patra zi şi acum plâng. Postez poze pe facebook cu barbă. Toată lumea zice că e mai ok aşa, dar parcă nu sunt eu” a declarat, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest