Dani Mocanu, primele declaraţii după ce s-a despărţit de iubită! Care a fost motivul pentru care au luat-o pe drumuri separate VIDEO

 

Dani Mocanu este extrem de dezamăgit. Şi are şi de ce. După ce a renunţat la barbă, de dragul iubitei, iată că aceasta i-a frânt inima. Îndrăgostit până peste cap, a decis să o ia pe drumuri separate, acum, înainte să fie prea târziu.

În cadrul unei conversaţii telefonice, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Dani Mocanu a spus care este starea lui actuală, dar a făcut şi confesiuni din interiorul relaţiei. Se pare că motivul pentru care s-au separat a fost că nu s-a ridicat la aşteptările acestuia.

„M-am despărţit deja, da. Şi fiecare cu treaba lui. Ce să se întâmple? Pur şi simplu am ajuns la concluzia că e mai bine să îmi văd de treaba mea singurel, pe drumul meu. Nu ne-am înţeles la anumite lucruri. Ideea e că ne-am despărţit, e ok așa. O iubesc, dacă vrei sa mă crezi. O iubesc mult. Au trecut doar 2-3 săptămâni de când o cunosc şi deja o iubesc maxim. Există şansa de a remedia situaţia, dar nu mai vreau eu. Eu am fost cel care a preferat să îşi vadă de treabă. O iubesc mult de tot, din tot sufletul. Prefer să sufăr şi să mergem înainte. Nu se ridică la aşteptările mele. N-am avut încredere niciodată în femei, doar că am preferat să mă las îmbrăţişat de ea.” a declarat Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest