Dani Mocanu, primele declaraţii, după ce s-a spus că e urmărit de Fisc! Care este motivul pentru care a intrat în atenţia ANAF-ului

 

Dani Mocanu a fost luat în colimator de reprezentanţii ANAF. Celebrul manelist este unul dintre cei mai populari și apreciaţi artişti din România, aşa că este în atenţia tuturor, inclusiv în atenţia autorităţilor.

Manelistul Dani Mocanu a înfiinţat în 2016 firma „Star Dany Mocanu SRL” prin care îşi derula afacerile artistice. Problema este că între 2016-2017, firma nu a avut nicio activitate declarată, chiar dacă artistul a avut evenimente...fără număr.

Cântăreţul a oferit primele declaraţii despre presupusele probleme cu autorităţile, dar şi despre cele în amor. Care, ce credeţi, sunt pe cale de a se rezolva, căci o nouă femeie a apărut deja în viaţa sa.

„Ideea este că eu am avut probleme cu permisul de conducere în urmă cu trei ani. Am deschis firma respectivă pentru că trebuia să fiu angajat undeva sau să am firma mea. Şi trebuia să justific cumva că mie-mi trebuie permisul de conducere. Am deschis firma respectivă, am puttu să-mi recâştig permisul din noou, iar apoi n-am mai avut activitate pe firma respectivă pentru că a apărut din nou problema cealaltă. A apărut problema cu arestul şi aşa mai departe. Iar apoi după ce am fost eliberat şi plasat în control judiciar automat nu mi-am permis s am activititate pe firma respectivă pentru că am prejudiciu de 1.600.000 de lire sterline. Iar eu tot ce aş câştiga ar trebui să recupereze statul. În situaţia de faţa nu se poate f ace nimic, decât să închid firma. Doar că n-am avut eu timpul necesar şi atâta tot. Datoria respectivă s-a presupus că ar face parte din prejudiciul respectiv, ar aşa cum eu am spus că nu sunt vinovat de nimic în acel dosar, automat că nu pot să plăţesc pentru alţii. (...) Vreau să mă reîndrăgostesc. A început să îmi placă sentimentul. Am pe cineva care se ţine după mine de foarte mult timp. Am stat să mă gândesc că e păcat să nu las loc pentru cineva care chiar îşi doreşte. În tot acest timp a tot încercat să se apropie câte puţin, dar eu nu i-am oferit atenţia pe care o voia. Dar am ajuns la concluzia că e păcat sa nu oferi o şansă celui care te doreşte cu adevăat. E o femeie frumoasă din toate punctele de vedere, e cât se poate de naturală.” a declarat Dani Mocanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest