Dani Mocanu, primele mărturisiri după ce a fost prins fără declarația pe proprie răspundere! Nu vrea să plătească amenda!

 

Dani Mocanu face ce face și atrage atenția publică! În urmă cu câteva zile, manelistul a fost amendat de oamenii legii, după ce a fost prins plimbându-se pe străzi, la ore târzii, fară declarația pe proprie răspundere. Artistul ne-a oferit primele declarații în care a dezvăluit cum s-a desfășurat întreg episodul, cât și ce sumă a fost nevoit să scoată din buzunar.

Dani Mocanu nu se stăpânește! În timp ce toată lumea s-a baricadat în casă pentru a respecta măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus, manelistul nu se teme pentru sănătatea lui și se plimbă pe străzile orașului său, ca înainte, de parcă nimic nu s-ar întâmpla.  

„Am luat o amendă. Am ieșit afară, seara, undeva după ora 1. Am ieșit, pur și simplu, la o plimbare pentru că eu, să fiu sincer, am tot ieșit, nu prea am stat în casă și am fost oprit de un echipaj de poliție.” a spus Dani Mocanu.

Artistul a fost amendat de oamenii legii după ce a fost prins fără declarația pe proprie răspundere și chiar dacă a mărturisit că amenda a fost luată pe bună dreptate, nu are de gând să o plătească.

"Nu am plătit-o. Am undeva la 20.000 de lei de plată la primărie, dar nu am să plătesc în viața mea, dacă eu nu am nevoie de Primărie, de ce să o plătesc. Am foarte multe datorii pe care nu o să le plătesc.  Mereu polițiștii din România m-au înțeles, pentru că mă cunosc, imediat cum dau geamul jos mă recunosc și îmi vorbesc frumos și eu le vorbesc la fel. Dar de data, m-am întâlnit cu unul care mi-a dat o amendă de 1000 de lei” a mai spus artistul.

Ce căuta pe stradă

Se pare că toată problema a fost cauzată, indirect, de o domnișoară. Manlistul a dezvăluit că motivul pentru care se afla la ora aceea târzie pe străzi, era ca să îi stăpânească poftele unei domnișoare care îl aștepta acasă.

„Venise o gagică la mine și am lăsat-o o jumătate de oră singură ca să îi cumpăr ceva de mâncare. La primul semafor am întâlnit echipajul. Am fost sancționat pe bună dreptate, dar indiferent de amenzile pe care le voi primi, eu o să îmi fac viața la fel ca înainte.” a completat manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest