Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat! Cum arată fosta asistentă TV/ VIDEO

 

Informaţii de ultim moment în cazul Danielei Crudu! Fosta asistentă TV a făcut primele declaraţii, în exclusivitate pentru Spynews.ro, după episodul violent în care a fost implicată şi în urma căruia a ajuns la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu fosta asistentă? L-a iertat sau nu pe iubitul croat pentru fapta sa, aflăm direct de la ea!

Daniela Crudu a revenit oare la sentimente mai bune pentru fostul partener? După momentele de groază prin care a trecut, iar iubitul a desfigurat-o, Cruduţa şi-a închis pagina de Instagram pentru câteva zile, cel mai probabil avea nevoie de o perioadă de linişte, departe de toată zarva care s-a creat şi în mediul online. Însă recent, Daniela Crudu şi-a redeschis contul de Instagram, unde a postat fel şi fel de imagini în care se arată mai fericită ca niciodată.

Mai mult decât atât, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Daniela Crudu, înainte să intre în bolidul său de lux, după ce a fost la cumpărături. Vedeta a achiziţionat mai multe buchete de flori pentru o prietenă.

Extrem de sinceră, ca de obicei, Cruduţa a mărturisit că nu are de gând să depună plângere contra fostului iubit, chiar dacă urmele violenţei încă au rămas întipărite pe chipul fostei asistente tv, dat fiind că încerca să le mascheze cu ochelarii de soare.

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.

După primele declaraţii, nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva Cruduţa l-a iertat pe iubitul bătăuş. Oare a şters totul cu buretele şi are de gând să se împace cu cel care a băgat-o în spital?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest