Daniela Crudu, reîntâlnire cu iubitul croat după ce a bătut-o măr! Ce condiţie i-a impus/ VIDEO

 

Daniela Crudu reuşeşte să uimească, din nou! După ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat, bruneta pare că are de gând să îl ierte pe bărbat. Conform ultimelor informaţii apărute în presă, Cruduţa şi fostul iubit vor avea parte de o întâlnire de grad zero, dar cu o singură condiţie.

A trecut mai bine de o săptâmână de când Daniela Crudu a fost agresată fizic de partener, violenţă în urma căreia a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale. După episodul terifiant pentru asistentă, aceasta s-a refugiat în apartamentul tatălui său, din Ferentari.

Potrivit Impact, Seko Dubravko a tot încercat să o contacteze pe brunetă pentru a discuta. După multe şi multe refuzuri, Cruduţa a decis, într-un final, să coverseze cu iubitul bătăuş, dar cu o singură condiţie.

Se pare că Daniela Crudu ar fi vrut să se întâlnească cu Seko Dubravko doar dacă acesta ar fi acceptat să vină în locuinţa tatălui său, Nelu Crudu, în timp ce discuţia dintre ei, ar fi „supervizată” de tată şi de sora acesteia. Dar pentru că termenii și condiţiile impuse de brunetă nu i-au fost deloc pe plac acestuia, întâlnirea nu va avea loc prea curând.

Primele declaraţii după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit

''Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest