Daniela Gyorfi, confesiuni dureroase la opt ani de la moartea mamei sale! Nu poate trece peste trauma suferită! VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Daniela Gyorfi a făcut o serie de confesiuni sfâșietoare despre durerea pricinuită de moartea mamei sale. Deși au trecut opt ani de când femeia care i-a dat viață a trecut în neființa, artista recunoaște că suferința este la fel de prezentă ca atunci în ziua în care a pierdut-o.

Chiar dacă ori de câte ori apare în lumina reflectoarelor, Daniela Gyorfi afișează un zâmbet larg și încearcă să îi bucure pe cei din jurul ei cu energia sa pozitivă, adevărul este că artista a trecut printr-o adevărată dramă din cauza morții mamei sale, iar suferința încă este prezentă în viața ei.

Daniela Gyorfi a mărturisit pentru Antena Stars că a avut o relație extrem de apropiată cu mama ei și că regretă zilnic că femeia care îi era prietenă și confidentă nu mai este alături de ea. Chiar și așa, artista a mărturisit că prin lucrurile pe care le-a păstrat după moartea acesteia, reușește să mai aline puțin din durerea pe care o simte încontinuu din momentul în care a pierdut-o.

„Îți este greu zi de zi să trăiești acest lucru. Nu înseamnă că este imposibil, ci că te obișnuiești că așa este până la urmă. Între noi a fost o legătură foarte strânsă și faptul că nu o visez, că nu o simt a fi, deși locuiesc în aceeași casă, beau în aceeași cană, ca i-am păstrat cana, anumite tricouri și le păstrez cu sfințenie. Am tot așa un prosop în care îi puneam fructe și îl păstrez, sunt câteva lucruri de care sunt foarte legată. E greu, e foarte greu. Așa cum este o mamă nu o să fie niciodată nimeni. În cazul meu am avut o mamă extraordinar de bună, un om deosebit. Nu am ce să mai fac, dacă ar exista o posibilitate să mă duc până la capătul pământului pentru ea, m-aș duce.”, a spus Daniela Gyorfi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest