Daniela Gyorfi și George Tal, amănunte inedite din intimitatea relației lor: „Sunt foarte multe lucruri care ne leagă”/ VIDEO

 

Daniela Gyorfi și George Tal au oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în cadrul căruia au oferit amănunte inedite din intimitatea relației lor! Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani, de pe urma căreia au și devenit părinți pentru prima dată!

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz! Chiar dacă nu s-au căsătorit, fiind de părere că o relație este bazată pe încredere și respect, nu pe un act pe care trebuie să îl semneze, cei doi se iubesc ca la început și sunt foarte mulțumiți de dinamica relației lor.

„Contează foarte mult pentru că este impresarul meu și atunci contează foarte mult. Este normal fiind artista lui să spun așa și în exclusivitate este normal, Faptul că suntem și o familie asta este un plus. Tot cee ace facem ne gândim amândoi și mă bucur foarte mult că de 15 ani de când suntem împreună suntem și pe plan professional. Noi suntem un cuplu absolut normal, adică cu bune și cu rele, cu plusuri și minusuri.”, a spus Daniela Gyorfi.

Mai mult de atât, Daniela Gyorfi a ținut să precizeze că este foarte mulțumită de tot ce a reușit să clădească alături de George Tal și toată experiența de viață pe care o au se vede în maturitate cu care soluționează problemele care mai apar în cuplu.

„De-a lungul timpului ne-am dat seama că sunt foarte multe lucruri care ne leagă. Tragem amândoi la aceeași cărută, suntem doi oameni maturi care până la vârsta asta nu au trecut anii pe lângă noi degeaba. Eu sunt foarte mulțumită de cee ace am și nu aș schimba asta pentru nimic în lume. Suntem o echipă.”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest