Daniela Gyorfi vrea să se mute în casă nouă, după ce a făcut bani din concerte la greu: „Doar 500.000 de euro”

 

Daniela Gyorfi este pusă pe schimbări mari! Artista şi partenerul ei de viaţă, George Tal vor să se mute în casă nouă. Dar nu oriunde! Ci acolo unde luxul şi opulenţa sunt cuvintele de bază!

Daniela Gyrofi a mărturisit că are nevoie de un spaţiu mai mare, dat fiind că şi fiica pe care o are cu George Tal simte nevoia să se desfăşoare într-o cameră mai mare. Mai mult de atât, vedeta a spus că deşi, la ora actuală, stă în două apartamente, vrea ceva mult mai modern şi diferit.

Din banii pe care i-a câştigat din concerte, alături de cântăreţul de manele Asu, Daniela a reuşit sa strângă o sumă frumuşică cu care poate achiziţiona o nouă locuinţă. Nemulţumită de blocul în care stă – dat fiind că este construit în 1987 – artista a pornit deja în goana după apartamentele de lux.

Chiar dacă a reuşit sa strângă o sumă considerabilă, artista a declarat că prețurile sunt destul de piperate, dar suntem siguri că nu va bate în retragere, indiferent de numărul de zerouri.

„Am vizionat deja un penthouse. Şi mi-au spus aşa: «Doamna Daniela, pentru dumneavoastră, doar 500.000 de euro. Pac, vă mutaţi în el, aveţi deja mobilă». Am rămas perplexă. Singura entuziasmată a fost fii-mea. Aveam lift în casă, tot confortul”, a spus artista pentru Click!

Daniela Gyorfi şi George Tal, secretul unei relaţii longevive! 

Daniela Gyorfi şi George Tal trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 13 ani. În momentul în care s-au întâlnit, fiecare venea cu inima rănită dintr-un mariaj eşuat! Deşi nu sunt căsătoriţi, cei doi se iubesc ca în prima zi, iar rodul dragostei lor este o fetiţă, pe nume Maria.

„Au mai existat discuţii între noi. I-am spus că dacă vreodată te îndrăgosteşti de cineva, nu trebuie să stai cu mine, nici pentru Maria. Atunci când intervine a treia persoană, nu ai ce să faci. El mi-a dovedit că mă iubeşte, într-adevăr. Dar nici nu îl presez. Nu îi verific telefoanele. Se duce seara cu băieţii în oraş, este normal. (...) Sunt un om pe care se poate baza şi asta contează cel mai mult. El este un om liber. Nu îmi doresc luna de pe cer, îmi doresc lucruri reale.” a spus Daniela Gyorfi, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest