Dar nu-l lasă fanele! Edward Sanda, amănunte din culisele vieţii de artist! „Am fost cerut în căsătorie de două ori” VIDEO

 

Edward Sanda este un cântăreţ apreciat de multe domnişoare din ţară şi nu numai. Tocmai de aceea, experienţele pe care le are la terminarea concertelor, sunt de-a dreptul... picante!

În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că nu puține au fost propunerile mai... neortodoxe, care au venit din partea fanelor, la terminarea concertelor. Propuneri pe care le-a refuzat, dar şi pe care le-a acceptat, pe ici, pe colo. Totodată, acesta dezvăluit că a fost cerut în căsătorie de două ori, iar lucrurile nu s-au oprit aici.

„Sunt pregătit pentru absolut orice. Nu mă tem de nimic. Nu zic nu, pentru că încă nu mi-am găsit sufletul pereche şi persoana potrivită. Sunt romantic, dar nu dus la extrem, fac gesturi romantice când e cazul, atunci când e momentul. Sunt amuzant și nebun, adică zurliu, atunci când este cazul. Câteodată îmi este greu să găsesc un echilibru în viaţa personală cu cea profesională. Oamenii şi în general, fetele trebuie să inţeleagă, că noi artiştii, când suntem plecaţi în concerte sau stăm mai mult la studio, să nu ne criticaţi foarte mult pentru că o facem şi pentru noi, şi pentru voi. Am fost cerut în căsătorie de două ori, nu am fost pregătit la momentul respectiv, încă mai aştept sa mai treacă nişte ani. Şi pe la concerte, voiau să vină după mine în hotel. Câteodată eram obosit şi câteodată eram odihnit.” a mărturisit Edward Sanda, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest