De 3 ani, Antena Stars vede tot! Singura televiziune românească de "celebrity-news" a mai crescut cu un an

 

Antena Stars împlineşte astăzi 3 ani! Pe 16 decembrie 2013, Antena Stars vă saluta pentru prima dată la emisiunea "Răi da' Buni". Apoi, au urmat mii de emisii, milioane de momente speciale şi exclusivităţi! Am avut alături toate vedetele care contează în România, am avut transmisiuni live cu cele mai tari exclusivităţi. 

În toţi aceşti 3 ani, conform cifrelor de audienţă, Antena Stars a ajuns in casele a peste 17 milioane de romani, dar are fani in intreaga lume. Emisiunile preferate ale telespectatorilor au fost: Răi da' Buni, Agentul Vip, Star Matinal, Dincolo de aparenţe, emisiunile de ştiri: Star Magazin şi Star News, dar şi Refresh by Oana Turcu şi Star Chef. 

"Imi aduc aminte cat de grea a fost nașterea. Ce emotii aveam pe 16 decembrie, acum 3 ani... Eram pe holurile CNA-ului pentru a primi unda verde pentru Antena Stars. Si lipsea un membru pentru cvorum. Ședinta s-a amânat pentru dupa-amiaza. Si, cu toate astea, in seara acelei zile am lansat noua grila, prima televiziune de celebrity din România. Nimic nu ne-a oprit. Nu numai ca am lansat un post, Antena Stars a lansat in premiera o noua exprimare si abordare in televiziune. Privesc cu mândrie cum, dupa 3 ani, televiziunile mari din România au adoptat formatele si stilul Antena Stars. Ma bucur ca am reușit sa ii inspiram pana si pe cei mai mari. In tot timpul asta, eu vreau sa le multumesc telespectatorilor nostri ca ne ajuta sa ne reinventam in fiecare zi." a declarat Mihai Morar. 

Cristi Brancu este şi el nostalgic: "Lansarea Antena Stars, acum 3 ani, a însemnat trecerea lumii vedetelor la un alt nivel. Televiziunea care si-a propus sa se dedice aflării tuturor secretelor VIP a facut, in acest timp, ca tu, telespectatorule, sa-i cunosti mai bine. Pentru mine, dupa 25 de ani de cariera, este a doua casa. Este locul căruia ii dăruim pasiune, munca, zile si nopti. Si pentru ca iubim ceea ce facem, acești trei ani au trecut ca o zi. La mulți ani, Antena Stars!"

C.P.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate