De ce a fost fiica lui Camen Harra arestată în America: „Nu i-am spus nimic mamei”/ VIDEO

 

Fiica lui Carmen Harra are tot ce își poate dori cineva. Bani, mașini cu muulți cai putere și duce un trai la care alții doar visează. Iar atunci când ai tot ce vrei, mai uiți de reguli și uneori, dai de bucluc. Este și cazul tinerii, care la vârsta de 16 ani a ajuns în arest.

„Conduceam la 240 de kilometri pe oră și am fost arestată. Aveam permis, la 16 ani aveam permis. Și am fost arestată. M-au tinut câteva ore, a trebuit să plătesc 600 de dolari. Bine că îi aveam cu mine și vreo lună nu i-am zis nimic mamei” a spus Alexandra Harra, în urmă cu ceva timp, la Răi da’ Buni.

Cu toate că nu i-a spus nimic mamei sale, aceasta nu i-a tăiat fiicei sale din porție. La cei 33 de ani ai săi, Alexandra duce o viață de lux în America. Se învârte prin cercuri exclusiviste, ia masa la cele mai de fiță restaurante, iar până la vârsta asta, a schimbat mașinile pe bandă rulantă.

Iar asta nu este tot. Datorită fizicului său impresionant, cât și a vieții de lux pe care o trăiește, Alexandra Harra a fost deseori asemănată cu Kim Kardashian. Carmen Harra are o avere ce depășește 40 de milioane de dolari, astfel că nu este de mirare că celebra clarvăzătoare i-a oferit fiicei sale tot ce i-a dorit, încă de mică. Și dacă mulți o condamnă pe vedetă pentru această decizie, Carmen Harra are și o teorie pentru care a procedat așa.

„Dacă al tău copil are o stabilitate materială și nu cade la prima tentație, ca tinerii ăștia disperați să facă ceva. Câți tineri nu se pot întreține și cad în capcana asta de a face rost de bani. Și aici, părinții sunt factorul dominant de a-și învăța copiii care este calea dreaptă” a spus Carmen Harra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest