De ce Alex Bodi s-a întors în arestul la domiciliu. Avocatul afaceristului, declarații exclusive: „Instanțele nu au acceptat”/ VIDEO

 

Răsturnare de situație în cazul lui Alex Bodi. După ce în urmă cu câteva zile fusese pus sub control judiciar, afaceristul a ajuns din nou în arest la domiciliu, iar în exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul său a explicat care au fost motivele pentru contextului întortocheat.

Alex Bodi s-a bucurat de libertate doar preț de câteva zile, iar asta pentru că în urmă cu două zile a ajuns din nou în fața magistraților, care au decis să nu renunțe la arestul la domiciliu în ceea ce îl privește pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

În exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul afaceristului a dezvăluit că motivul întoarcerii lui Alex Bodi în arest la domiciliu a constat în faptul că cei de la DIICOT au făcut contestație la Craiova, după ce Tribunalul Gorj a respins cererea de arestare preventivă.

Tot pentru Antena Stars, avocatul lui Alex Bodi a ținut să precizeze că există și o parte bună în toată situația alambicată în care se află afaceristul. Potrivit spuselor sale, deși decizia arestului de la domiciliu este valabilă pentru 30 de zile, se pare că oricând, la solicitarea lui Bodi, se poate transforma în control judiciar.

”Ieri s-a judecat la la Curtea de Apel Craiova, nu la Tribunalul Gorj, contestația pe care a făcut-o DIICOT împotriva respingerii de la Tribunalul Gorj a cererii DIICOT de arestare preventivă a domnului Bodi. Curtea de Apel Craiova a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar, nu va fi arestat preventiv. În primă instanță, cererea de arestare preventivă făcută de DIICOT, care s-a respins, s-a analizat la Gorj și acum DIICOT-ul a făcut constestație la Instanța de la Craiova care a decis că domnul Bodi va rămâne în arest domiciliar pentru încă 30 de zile și nu va fi arestat preventiv, dar poate să facă oricând cerere pentru control judiciar. Deci nu va fi arestat preventiv, s-a solicitat acest lucru de către DIICOT, dar instanțele nu au acceptat să fie arestat preventiv", a declarat Radu Marinescu, avocatului lui Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest