Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu! Ce reguli i-au impus magistrații

 

Alex Bodi a primit în sfârșit o veste bună, după un an în care a fost privat de libertate, fiind suspect într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost pus sub control judiciar și eliberat din arestul la domiciliu! Ce reguli impuse de magistrați trebuie să respecte cu sfințenie afaceristul?

În urmă cu un an, Alex Bodi a fost trimis în judecată alături de alți 29 de bărbați cercetați într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. După ce a fost ridicat din vila din Tunari de mascați, afaceristul a fost privat de libertate, stând o lună după gratii, iar restul anului aflându-se în arest la domiciliu.

Acuzațiile care au fost aduse celor 30 de inculpați au constat în constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de minori, deținere de droguri, spălarea banilor și multe altele. Iar dintre toate acestea, cele care i-au fost aduse specific lui Alex Bodi constau în recrutarea mai multor fete pe care le-a obligat să se prostitueze prin șantaj.  

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu

Grație probelor aduse la dosar și a muncii titanice făcute de avocații săi, Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și a fost pus sub control judiciar. Potrivit informațiilor din presă, măsura luată de magistrați este valabilă pentru două luni.

Ce condiții trebuie să respecte afaceristul

Alex Bodi trebuie să respecte o serie de reguli impuse de magistrați în cele 60 de zile în care a fost pus sub control judiciar, potrivit articolului 215.

  • Să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat
  • Să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței
  • Să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește de câte ori este chemat
  • Să nu părăsească țara decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată
  • Să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu persoanele vătămate, printre ele numărându-se și Iulia Sălăgean, fosta lui soție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest