De ce era Simona Trașcă bătută cu bestialitate de tatăl ei în copilărie: „Zăceam inconștientă sub masa de la bucătărie!”/ VIDEO

 

Simona Trașcă a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit cu lux de amănunte despre copilăria traumatizantă și despre bătăile pe care le încasa de la tatăl ei. Iar motivul violențelor este unul de-a dreptul șocant!

Simona Trașcă a vorbit cu ochii în lacrimi despre tratamentele violente la care a fost supusă în copilărie de propriul tată. Potrivit spuselor sale, bărbatul i-a cerut mamei ei să facă avort, fiind ferm convins că bebelușul pe care îl purta în pântece nu era al ei. Din fericire, bunica ei a intervenit și a salvat-o, însă anii care au urmat au fost un coșmar pentru fosta asistentă TV!

Simona Trașcă a mărturisit că cea mai urâtă perioadă din viața ei a fost copilăria, din cauza bătăilor la care a fost supusă de propriul tată. Mai mult decât atât, faptul că nu a primit niciodată vreun cadou de Crăciun i-a creat traume adânci încă nerezolvate.

„Copilăria mea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. (...) Nu am avut o copilărie frumoasă, nu a venit niciodată la mine Moș Nicolae sau Moș Crăciun, nu mi s-a serbat ziua de naștere, care este de Revelion. Am rămas foarte marcată de chestiile astea. În perioada sărbătorilor, merg pe stradă și plâng de una singură”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.

Simona Trașcă și-a iertat tatăl!

În ciuda tuturor episoadelor violente și a traumelor pe care i le-a produs, Simona Trașcă a decis să îl ierte pe tatăl ei care s-a căit în cele din urmă pentru tot ce i-a făcut fostei asistente TV în copilărie.

Dar chiar și așa, nu va putea uita niciodată momentele în care bunica ei o găsea inconștientă sub masa din bucătărie, din cauza bătăilor pe care le încasa din partea celui care trebuia să o protejeze cu prețul vieții sale.

Nu aveam voie să ies afară. Trebuia să am grijă de frații mei, care erau mai mici. Nu am avut jucării, am mâncat și foarte multă bătaie. (...) Nu am amintiri plăcute din copilăria mea. Mâncam bătaie până mă găsea bunica mea sub masa de la bucătărie, inconștientă. (...) Nu mă suport. Zicea că am ochii verzi și că nu sunt copilul lui, dar era de fațadă. El, de fapt, nu a vrut să aibă fată. (...) A vrut să avorteze mama. Sunt în viață datorită bunicii mele care a plătit moașa să vină în control”a explicat, cu durere în glas, blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest